top of page

Snøfreser AL-KO 620 E II

Fordelene med 620 E II:

>> Best i test vinner

>> Ryddebredde på 62 cm og roterende utkasterkanal

>> 5 forover- og 2 reversgir

>> Snø kastes opp til 15 m unna

>> Sikker fremdrift med grove dekk

15.290 kr inkl.MVA

Ikke på lager.

"Mye kraft for prislappen, enkel å installere", er de rosende ordene våre bensinsnøfreser får fra testing i Best-i-Test.nu.

 Snørydding kan også være gøy - med vår bensinsnøfreser fjerner du snøen foran huset ditt, på parkeringsplasser og mindre biloppstillingsplasser.

 

Testvinner:
Si farvel til snøen - med den nye SnowLine 620 E II snøfreser kan vinteren bare komme. Snøfreseren med grove dekk er ideell for komfortabel snørydding rundt huset og i hagen samt mindre parkeringsplasser. Med den blir det anstrengende vinterarbeidet nesten problemfritt ute i frisk luft. Du freser snøen i stedet for å måke den vekk med spade og snøskuffe.

Selv store ryddeflater og hardpakket snø er en barnelek for denne modellen. I tillegg kan du dra nytte av praktiske funksjoner som elektrisk start eller valgfri hjuldrift. Avansert motor- og frese-teknologi bidrar til at vår snøfreser sikrer deg en pålitelig og sterk partner for kalde dager med snø. Avansert motor- og frese-teknologi bidrar til at vår snøfreser sikrer deg en pålitelig og sterk partner for kalde dager med snø. Dette snøfreser har mottatt den fremragende prisen som "BEST I TEST 2022" i https://www.best-i-test.nu/snofreser. 

Tekniske detaljer om AL-KO Snowline 620 E II
Den kraftige motoren med 4,4 kW og 112 ccm byr gjennom OHV-teknologi med toppventiler på en utmerket effektivitet, noe som gjenspeiler seg i råsterk ytelse med sparsomt drivstoff-forbruk. Ryddebredde på 62 cm, snøhøyde for inntaket opp til 51 cm og avhengig av snøtypen kastes snøen opp til 15 m vekk av den roterende utkasterkanalen. Hjuldriften er uavhengig, slik at snøfreseren er i konstant bevegelse og hele tiden rydder snø. De grove dekkene sørger for, selv i de vanskeligste forhold, optimalt veigrep og lett manøvrering. Med den sterke OHV-motoren klar for vinterinsats og hjuldriften med 5 forover- og 2 bakovergir, er denne 2-trinns (skrue og kastehjul) snøfreseren AL-KO SnowLine 620 E II spesielt lett å håndtere. Spesielt praktiskt i mørke vinterdager: integrerte frontlykter og muligheten til å starte motoren, enten via kabel eller 230 Volt elektrisk start.

Modell

Snowline 620 E II

Kjøretype

Bensin snøfreser

Nettovekt

83 kg

Sylindervolum (ccm)

212

Motoreffekt

4,4 kW

Omdr. /min

2000

Elektrisk start

Ja

Mål LxBxH

132x66x112 cm

Bensintankvolum

3 L

Primer

Ja

Oppvarmede håndtak

Nei

Garant. lydeffekt LwA [db(A)]

103

Automatisk choke

Ja

bottom of page