top of page

Snøfreser AL-KO Snowline 46 E

Fordelene med Snowline 46 E:

>> Kraftig 230 V elektrisk motor med 2000W effekt

>> Lettvekter, kun 15 kg

>> Ryddebredde 46 cm, inntakshøyde på 20 cm

>> Behagelig gummibelagt buestyre

>> Plassbesparende oppbevaring

>> Krever skjøteledning, ikke inkludert

3.090 kr inkl.MVA

Ikke på lager.

Den elektriske snøfreseren AL-KO SnowLine 46 E er enkel og hurtig å ta i bruk
Snøfreseren er drevet av en miljøvennlig elektrisk motor. Takket være et lavt lydnivå på kun 86 desibel (omtrent like stillegående som en elektrisk gressklipper) er det mulig å drive snørydding i de tidlige morgentimene i boligområder, uten å forstyrre nabolaget.

Ryddebredden er 46 cm, og i en enkelt operasjon kan det fjernes opptil 20 cm høy snø ved hjelp av et 1-trinns transportsystem. Overflaten kan dermed gjøres helt ren for nysnø. Selv om enheten bare er 15 kg lett og svært kompakt: Med 2 kW, er den klar for kraftig innsats og rydding på snørike dager.

Tekniske detaljer om AL-KO SnowLine 46 E
Den kraftige 230 V / 2000 W elektromotoren startes trygt med en sikkerhets- trykknapp. Selve snøinntaket består av en hard gummiblanding med ståltrådinnlegg. Snøen blir kastet opp til 6 meter fra den 190 graders roterende utkasterkanal, akkurat dit du vil ha den.

Høyden på styret kan justeres enkelt til den respektive brukerens høyde – uten bruk av verktøy, og med bare to håndtak. Det praktiske håndtaket gjør bæringen lettere. I tillegg overbeviser Snowline 46E med en ukomplisert montering uten bruk av verktøy. Er det ingen snø, kan den raskt settes bort og oppbevares plassbesparende takket være det sammenleggbare håndtaket. Bemerk: Det eneste du trenger for å rydde snø med denne snøfreseren, er en god og lang egnet skjøteledning.

Modell

Snowline 46 E

Kjøretype

Elektrisk

Motorytelse

2000W

Nettovekt

14.5 kg

Oppvarmet håndtak

Nei

Lyskaster

Ingen

Garant. lydeffekt

LwA [db(A)] 

97 

bottom of page