top of page
snøfreser.png
HECHT 9181e elektrisk snøfreser
logo.png

HECHT 9181e elektrisk snøfreser

HECHT 9181E er en ett-trinns elektrisk snøfreser designet for snørydding hvor som helst innenfor rekkevidde av strømforsyningen. Utstyrt med praktisk frontlykt.

1.999 kr

inkl.MVA

tilbud.png

Ikke på lager.

lagerstatus.png

Pakke til hentested 470kr inkl. MVA.

frakt.png
produktinformasjon.png

Bruk av en elektrisk kommutert motor reduserer kravene til vedlikehold og drift, og denne stillegående motoren sørger også for tilstrekkelig dreiemoment og kraft på jobb i dyp snø, uten å stoppe.

Effektinngangen er 1800W. Arbeidsbredden er 45 cm (innvendig 40 cm) og kan fjerne til og med 25 cm snødekke. Arbeidshastigheten til en boreskrue er 2500 rpm, slik at den enkelt kan rydde snøen opp til 180 m² i timen. Huset er laget av slitesterk kvalitetsplast gir maskinen en vekt på kun 15 kg.

Metallkonstruksjonen til en skruskrue er utstyrt med hard PVC-gummi, som minimerer muligheten for skader på underliggende overflater og gjør ryddingen rask og effektiv.

 

Snøfreseren er først og fremst designet for å rydde snøen fra innkjørsler, fortau og innganger fra ulike underlag som asfalt, betong, fortau og så videre. Maskinen kan ikke brukes til snørydding fra ikke asfalterte overflater med steiner og annet som kan skade en boreskruen. Dette produktet - sammenlignet med 2-trinns snøfreser utstyrt med sagtannet stålskrue, kan ikke fjerne den hardpakket og isete snøen. Snødekket fra de flate flatene fjerner seg imidlertid nesten perfekt til underlagsflaten, noe de andre med stålskruen vanligvis ikke kan. Snøkastingsretningen styres av sjakten, som lett kan justeres i et område på 180º med spaken plassert under operatørhåndtaket. Praktisk er også radiell utforming av mutterne som muliggjør enkel montering og demontering av håndtakene. Et annet håndtak, plassert rett på maskinkroppen, gjør det enkelt å bære og oppbevare.

lignende produkter.png
bottom of page