top of page
skjermtest_edited.jpg

Om oss

Hos JBTrading AS er vi dedikert til å levere kvalitets maskiner, utstyr og tilhengere til et bredt spekter av brukere, fra privatpersoner til profesjonelle. Med over 20 år i bransjen har vi levert tilhengere på kryss og tvers i Norge og vi gjør vårt ytterste for å tilby de beste løsningene for våre kunder.

 

Vårt største merke, Norgeshengern, er et godt eksempel på vår satsing på kvalitet og rimelighet. Dette er tilhengere som er produsert i Europa og som ferdigmonteres og kvalitetssikres hos oss. Når vi leverer en tilhenger vet vi at vi at dette er et produkt vi er stolt av og som kunden blir fornøyd med.

 

Vår butikk og verksted holder til i Sande kommune i Vestfold, kun14 km sør for Drammen. Her kan man betale med kort og vi kan registrere tilhenger og sette på skilt hos oss. Det tar bare 5 minutter! Merk at for at vi skal kunne registrere tilhenger må kunden ha med seg en form for bank ID (som bank ID på mobil), da kunden må godkjenne registreringen på nett hos Statens vegvesen. Dette er fort gjort og tar bare noen tastetrykk.

 

Alle varer som er markert ‘på lager’ i vår nettbutikk er også tilgjengelige i vår butikk. Det kan allikevel være lurt å ta en rask telefon til oss på 911 90 242 for å dobbelt sjekke da vår nettside ikke oppdaterer seg med en gang vi har gjort et salg.

verksted 2.jpg

Bilde fra verksted hos JBTrading. Gøy på jobb! Det er her vi koser oss mest. 

Reparasjon og service

Vi gjør vanlige service og reparasjoner på tilhengere og maskiner vi selger hos oss. Vi har også svært dyktige mekanikere som vi leier inn om utfordringen er spesielt krevende. Det er på verkstedet vi trives aller best og vi har enda til gode å møte et problem vi ikke har klart å løse! Kontakt oss på epost eller telefon for spørsmål om deler, reparasjon, produkter eller tjenester. Vi ser frem til å høre fra deg!

reperasjon 2.jpg

Takk for at du vurderer JBTrading AS for dine tilhenger- og maskinbehov og vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!

bottom of page